Čt září 13 2018

Nokian Tyres je nejlepším výrobcem pneumatik v celoněmeckém spotřebitelském průzkumu

Nokian Tyres, celosvětově nejseverněji umístěný výrobce prémiových pneumatik, získal cenu Oblíbená značka zákazníků 2018 v průzkumu spokojenosti zákazníků, který uskutečnily německé ekonomické časopisy Focus Money a Deutschland Test. Celoněmecký průzkum sleduje, jaké značky jsou u zákazníků nejoblíbenější.

V průzkumu bylo v období od června 2017 do května 2018 analyzováno celkem 53 milionů hodnocení na sociálních médiích a 350 milionů on-line zdrojů 3000 značek ze 146 odvětví. Hodnocena byla vyjádření o ceně, službách, kvalitě a celkovém image společnosti. 

Nokian Tyres získal maximální počet 100 bodů a umístil se tak na prvním místě v odvětví pneumatik. 

Nokian Tyres přesvědčil nejlepším poměrem kvality a ceny a jednoduchým servisem. Z průzkumu vyplývá, že spotřebitelé oceňují rovněž kvalitu produktů a image značky. 

„Jsme šťastní, že jsme získali cenu Oblíbená značka zákazníků 2018,“ řekl Hannu Liitsola, výkonný ředitel pro Evropu ve společnosti Nokian Tyres. „Toto ocenění vychází z názorů zákazníků a ukazuje, že naše schopnost a závazek poskytovat kvalitní produkty a nejvyšší úroveň služeb je vnímána a oceňována spokojenými řidiči. To je naše silná stránka, kterou chceme dokazovat i v budoucnosti."

Archiv novinek