Pá ledna 19 2018

Efektivní přilnavost, větší jízdní komfort: Nokian Hakkapeliitta R3 a Nokian Hakkapeliitta R3 SUV – bezstarostná jízda v severské zimě

Nová nehrotovaná zimní pneumatika Nokian Hakkapeliitta R3 umožňuje bezstarostnou jízdu i při nečekané sněhové vánici a na rychle mrznoucí silnici. Větší přilnavost na ledu a lepší ovladatelnost zajišťuje koncept Arctic Sense Grip vyvinutý společností Nokian Tyres. Díky němu máte jízdu na kluzkém zimním povrchu i na holých cestách plně pod kontrolou, pneumatika přesně reaguje na pokyny řízení a navíc je úžasně tichá.

Nová generace severských nehrotovaných zimních pneumatik od celosvětově nejseverněji umístěného výrobce pneumatik je ideální volbou pro řidiče, kteří oceňují výjimečnou bezpečnost, jedinečný jízdní komfort a ekologičtější jízdu Různé druhy lamel se přizpůsobují rychle se měnícímu zimnímu počasí a zajišťují nepřetržitou přilnavost. Extrémně nízký valivý odpor přináší významnou úsporu paliva a u elektrických vozů rozšiřuje možnosti užití.

Pneumatika Nokian Hakkapeliitta R3 SUV, vyvinutá pro vysokovýkonné sportovní užitkové vozy, na první pohled poskytuje výkonnost a sílu. Nekompromisní přilnavost v zimních podmínkách a snadná ovladatelnost zaručují příjemné dobrodružství v rušném městském provozu, stejně jako na štěrkových terénních cestách. Pneumatika se valí přirozeně plynule a kontakt s vozovkou zůstává stabilní a logický i při zrychlování v ledových kolejích a ve vysokých rychlostech v zatáčkách na mokrém povrchu. Robustní stavba a aramidem zesílené bočnice zajišťují vysokou odolnost, tolik potřebnou pro ochranu před průpichy a průrazy, které by mohly rychle narušit vaši jízdu.

Nokian Hakkapeliitta R3 přináší bezkonkurenční pocit hladké jízdy na severských vozovkách. Rozsáhlá škála rozměrů od 14 do 21 palců nabízí výběr ze 68 produktů, které jsou ideálním řešením pro moderní modely vozidel, včetně hybridních a elektrických vozů. Nabídka zahrnuje například vozy Tesla Model S, Tesla Model 3, BMW i3 a VW e-Golf. Index rychlosti nové pneumatiky je R (170 km/h). Pneumatiky s profilem 45 a menším jsou vyvinuté pro vyšší rychlosti a mají rychlostní index T (190 km/h).

Nabídka 68 produktů Nokian Hakkapeliitta R3 SUV zahrnuje rozměry od 16 do 21 palců. Většina rozměrů má značení XL pro maximální možnou nosnost. Z hybridních a elektrických vozů je nová Hakkapeliitta R3 SUV skvělou volbou například pro Volvo XC90, BMW X5, MB GLC 350e a Tesla Model X. Kompletní řada této moderní pneumatiky bude k dispozici na podzim 2018. Klíčovými trhy pro zimní pneumatiky Hakkapeliitta, odborníky na náročné zimní podmínky, jsou severské země, Rusko, Severní Amerika, Japonsko a také Čína.

 

Nokian Hakkapeliitta R3 – Severský komfort  

  • Vynikající přilnavost a spolehlivá ovladatelnost na ledu a sněhu
  • Maximální jízdní komfort v každém zimním počasí
  • Úspory na ceně za palivo

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV – Severský komfort a stabilita

  • Jedinečná přilnavost a stabilní ovladatelnost na ledu a sněhu
  • Vysoký jízdní komfort
  • Aramidem zesílené bočnice pro extrémní odolnost

 

Více informací a videa: www.nokiantyres.com/hakkapeliitta-r3

Archiv novinek